Ajatteluntaidot.com

Lapset tarvitsevat mielen ja sydämen taitoja

Kasvatamme lapsia maailmaan, jossa tarvitaan entistäkin enemmän kriittistä ajattelua, luovuutta, sosioemotionaalista joustavuutta ja yhteistyötaitoja. World Economic Forum on ennustanut The Future of Jobs -raportissaan (2018), että jo vuoteen 2022 mennessä työelämä on muuttunut merkittävästi. Niin lapset kuin aikuistetkin tarvitsevat 2020-luvun taitoja, sydämen ja mielen taitoja, jotka vahvistavat luonnetta ja valmiuksia oman itsensä johtamiseen.

BookHood -kauppa

Verkkokaupastamme löydät e-materiaalien ja painettujen kirjojen lisäksi myös edullisia tulostettavia askartelumalleja mm. empatiataitojen, vahvuuksien ja arvojen tutkimisen tueksi.

Meidän ryhmä

Meidän ryhmä on sosioemotionaalisen oppimisen toimintamalli, joka tukee arvostavan ja yhteistyötaitoisen ryhmän rakentamista.

BrainBook - Aivotietoa nuorille

BrainBook - Aivotietoa nuorille on toteuttamamme ilmainen sivusto, johon on kerätty käytännönläheistä tietoa aivojen toiminnasta ja hyvinvoinnista. Sivusto on suunniteltu nuorille ja nuorten kanssa työskenteleville.

Sosioemotionaalinen oppiminen

Sosioemotionaalinen oppiminen (Social and Emotional Learning , SEL) on kansainvälinen pedagoginen liike, joka sai alkunsa 1980-luvulla. Ensimmäiset sosioemotionaalisen oppimisen opetusohjelmat aloitettiin jo 1960luvun lopulla. Ne kehitettiin tukemaan oppilaita, joiden kotiolojen ja koulussa vaadittavien käytöstapojen välillä oli suuri ristiriita. Psykiatri James Comerin Comer School Developement Program oli ensimmäisiä sosioemotionaalisen oppimisen kouluohjelmia.

Ajatteluntaidot

Kun keskustelemme lasten ja nuorten kanssa, millä tasolla keskustelussa liikutaan? Oppiiko lapsi samalla kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisua, luovaa ajattelua tai sosioemotionaalisia taitoja?

Ota yhteyttä!

Voit lähettää meille postia osoitteeseen info@bookhood.fi. Vastaamme sähköpostiviesteihin muutaman päivän sisällä.